Να στείλετε μήνυμα
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
περιοδεία στο εργοστάσιο
Σπίτι /

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD Factory Production Line

Production Line

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Δεδομένου ότι ο επαγγελματικός προμηθευτής του χωρισμού και του φιλτραρίσματος του εξοπλισμού, παράγουμε το καλάθι υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, καράφες, και γραμμή παραγωγής αμύλου διαχωριστών δίσκων, και πωλεί το βοηθητικό εξοπλισμό όπως διευκρινίζει τον εξοπλισμό, τα φίλτρα, τις αντλίες, κ.λπ. Αυτές οι 25 σειρές περισσότερων από 150 προϊόντων είναι self-development Peony και έχουν επιτύχει το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Εκείνοι οι προϊόντα και σχετικός βοηθητικός εξοπλισμός χρησιμοποιούνται ευρέως στη χημική ουσία, το πετρέλαιο, το φαρμακείο, τη μεταλλεία, τα τρόφιμα, τη βιομηχανία ποτών, και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM/ODM

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Καθιερωμένο το 1990, PEONY έχει αφιερώσει στην έρευνα και την κατασκευή του φιλτραρίσματος και του χωρισμού των μηχανημάτων για πάνω από 20 έτη. Μετά από τα έτη εντατικών και πρωτοποριακών προσπαθειών καθώς επίσης και συγκέντρωσης εμπειρίας, PEONY έχει αναπτυχθεί σε έναν σημαντικό κατασκευαστή φυγοκεντρωτών και τον ειδικό της διήθησης στην Κίνα.

R&D

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Τα προϊόντα μας έχουν διαδώσει σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζονται άνω των 35 χωρών και περιοχών, παραδείγματος χάριν, την Αμερική, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή, και τη Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ. Για να παρέχουμε την εύκαμπτη και καταρτισμένη τεχνική υπηρεσία για να επιλύσουμε οποιοδήποτε ζήτημα συντήρησης σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα πιθανό, τώρα έχουμε καθιερώσει τους πράκτορες σε πολλές χώρες όπως η Βραζιλία, η Κολομβία, η Λατινική Αμερική, το Μπανγκλαντές, η Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

 

Το πνεύμα να συνεχίσει συγκεντρώνεται σε κάθε σύνολο προηγμένου εξοπλισμού και κάθε ειδική διαδικασία.

 

Οι μηχανικοί κάνουν συνεχώς τα πειράματα, που συνδυάζουν με τη γνώση της τεχνολογίας τους, κάνουν τη μηχανή μια επιτυχή επίδειξη μπροστά από την καθεμία. Η ομάδα μας είναι πολύ ισχυρή, μέσω του καναλιού όπως η έρευνα και η ανάπτυξη ότι ολοκληρώνουμε την ίδια ειδική μεγάλη αποστολή. Αφήστε τον πελάτη με το προϊόν μας και υπερήφανος!

 

Το Peony ενώνει ενεργά στον τυποποιημένο συντάκτη και δράση, συντάσσουμε τα μέρη των εθνικών και εμπορικών προτύπων επίσης. μερικοί σχετικοί είναι στον κάτωθι κατάλογο

 

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1