Να στείλετε μήνυμα
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
Νέα
Σπίτι /

Κίνα ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD Company News

Latest company new about Τυποποιημένο Pharma αποστειρωμένο Peeler της κκπ υποβάλλει τον τοίχο μηχανών σε φυγοκέντρωση μέσω του τύπου
2020/11/25

Τυποποιημένο Pharma αποστειρωμένο Peeler της κκπ υποβάλλει τον τοίχο μηχανών σε φυγοκέντρωση μέσω του τύπου

Οι σειρές GKC οριζόντιες τοίχος-μέσω της πλήρης-αυτόματης απαλλαγής μεταλλουργικών ξυστρών υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση είναι μια συνεχής λειτουργία, το φίλτρο λειτουργίας χάσματος υποβάλλει. Το σχέδιο δομών και συστημάτων εξετάζει πλήρως τις απαιτήσεις του cGMP, TGA, και είναι κατάλληλο για τις καθαρές απαιτήσεις των φαρμακευτικών ειδών, των τροφίμων, των υψηλών περιπτώσεων κ.λπ., και μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές explosionproof απαιτήσεις.Ο τύπος GKC υποβάλλει σε φυγοκέντρωση είναι ένα πλήρως ανοικτό εξωτερικό περίβλημα και ένας wall-mounted τύπος εγκαταστάσεων για να εξασφαλίσει πλήρη απομόνωση της περιοχής εργασίας και της περιοχής δύναμης για να αποφύγει τη ρύπανση στο προϊόν. Ένα σύστημα ανεξάρτητων υδραυλικό και λίπανσης είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα προστασίας αζώτου και ένα σε απευθείας σύνδεση καθαρίζοντας σύστημα CIP. Χρησιμοποίηση του ελέγχου προγράμματος PLC, κανονισμός ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, φρενάροντας σύστημα κατανάλωσης ενέργειας.Η μέθοδος ελέγχου υιοθετεί τον πλήρη αυτόματο έλεγχο (μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το χέρι). Η σίτιση, η αναγέννηση υφασμάτων χωρισμού, πλύσης, αφυδάτωσης, απαλλαγής και φίλτρων, on-line ο καθαρισμός, η προστασία αζώτου και άλλες διαδικασίες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του φυγοκεντρωτή τίθενται εκ των προτέρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών τα τρεξίματα προγράμματος.  
Latest company new about εξαγωγή πετρελαίου φυγοκεντρωτής-κάνναβης καννάβεων
2018/12/06

εξαγωγή πετρελαίου φυγοκεντρωτής-κάνναβης καννάβεων

Το Peony ανέπτυξε ένα νέο stype PPTD υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, ειδικεύτηκε στην εξαγωγή πετρελαίου κάνναβης, εξαγωγή πετρελαίου εγκαταστάσεων, πετρέλαιο καννάβεων με το σαπούνι αιθανόλης. Χαρακτηριστικά:   ·υγειονομική κατασκευή ανοξείδωτου 304 και 316L ·Εκτίμηση χαμηλής θερμοκρασίας: -40c ·Ενισχυμένο γυαλί θέας ·Αμφίδρομη αναταραχή ·Αυτόματοι/χειρωνακτικοί έλεγχοι ·Ψηφιακή διεπαφή HMI ·Μεταβλητός έλεγχος ταχύτητας ·Εύκολο υλικό φόρτωμα και εκφόρτωμα ·Βαρέων καθηκόντων ξήρανση περιστροφής ·Ίδρυμα που απαιτείται κανένα     Ο χειριστής γεμίζει την τσάντα φίλτρων με τον αλεσμένο φυτικό ιστό και την τοποθετεί στη μηχανή. Ο φυγοκεντρωτής είναι έπειτα πλημμυρισμένος, και δις-κατευθυντικά ταραγμένος για την πλήρη σύνθετη αφαίρεση στόχων. Μετά από το πλύσιμο, ο φυτικός ιστός υποβάλλεται σε μια μεσαίας ισχύος περιστροφή ξηρά μέχρι την περιστροφή υψηλής ταχύτητας ξηρά για να αφαιρέσει το υγρό όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πλύσιμο οινοπνεύματος συλλέγεται έπειτα σε κάποιο εμπορευματοκιβώτιο για την περαιτέρω επεξεργασία Φόρτωση συστημάτων: Μια φορτωμένη εκ των προτέρων κλειστή τσάντα φίλτρων τοποθετείται στο καλάθι Επιλογές προγράμματος: «Spray Wash» ή το πρόγραμμα «πλυσίματος αναταραχής» επιλέγεται στο HMI όπου τα κύκλος περιστροφής/λεπτό και ζωών τίθενται τις προδιαγραφές του χειριστή. Γεμίστε: Το οινόπνευμα συνδέεται από τη δεξαμενή πηγής με το φυγοκεντρωτή. Ο κύκλος πλυσίματος: Ο φυτικός ιστός υποβάλλεται σε ένα ταραγμένο πλύσιμο με έναν καθορισμένο αριθμό αμφίδρομων αναταραχών Στράγγιγμα συστημάτων: Όταν ο κύκλος πλυσίματος είναι πλήρης, τη βαλβίδα εξόδου ανοίγουν με το χέρι και το υγρό αποστραγγιζόμενος. Το πλύσιμο οινοπνεύματος αντλείται σε μια κατάλληλα εκτιμημένη δεξαμενή αποθήκευσης για την περαιτέρω επεξεργασία. Ξηρός κύκλος περιστροφής: Οι ξηρές» επιλογές «περιστροφής επιλέγονται στο HMI και ο ξεραίνοντας κύκλος αρχίζει. Τα υγρά στερεά εγκαταστάσεων περιστρέφονται ξηρός του υπόλοιπου μίγματος οινοπνεύματος μέσα. Σύστημα που ξεφορτώνει: Με την ολοκλήρωση του «ξηρού κύκλου, υποβάλτε σε φυγοκέντρωση ξεφορτώνεται με να πάρει την τσάντα φίλτρων έξω από το καλάθι. Επαναλάβετε τη διαδικασία. Πρώην μηχανή απόδειξης Σφραγίδες PTFE Επιτροπή οθόνης αφής με το πρόγραμμα PLC Κιβώτιο ελέγχου αναστροφέων Στο πρώην κουμπί σημείων Κλειστές τσάντες φίλτρων τύπων      συναρμολογήσεις σφιγκτηρών 7.Tri για το λιμένα τροφών και αγωγών    
Latest company new about Αποστολή στην Αυστραλία
2016/09/14

Αποστολή στην Αυστραλία

Ημερομηνία: 19 Ιουλίου 2016   Προϊόν: Θαλάσσιο πρότυπο διαχωριστών δίσκων πετρελαίου Εφαρμογή: Χωρισμός πετρελαιοειδών αποβλήτων   Πρότυπο: PDSD14000   Ο πρότυπος διαχωριστής πετρελαίου PDSD θαλάσσιος χρησιμοποιείται κυρίως για να αφαιρέσει το νερό και τις μηχανικές ακαθαρσίες από το πετρέλαιο diesel, το λαδώνοντας πετρέλαιο και άλλο ορυκτέλαιο στη θαλάσσια μονάδα μηχανών diesel και την έδαφος-χρησιμοποιημένη μονάδα γεννητριών diesel του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος ώστε να μειωθεί η ένδυση της μηχανής diesel και άλλης μηχανής, και να παραταθεί η ζωή μηχανών. Το πρότυπο χρησιμοποιείται επίσης για να χωρίσει δύο αδιάλυτα υγρά με τη διαφορετική συγκεκριμένη πυκνότητα ή να αφαιρέσει το στερεό μόριο μικρού ποσού από το υγρό.   Οι πληροφορίες προϊόντων για την αναφορά σας. PDSD14000 επεξεργασία System.pdf πετρελαίου   Εάν είστε στην ανάγκη, καλωσορίστε για να μας στείλετε την έρευνα σε.
Latest company new about Αποστολή στη Σιγκαπούρη
2015/09/29

Αποστολή στη Σιγκαπούρη

Ημερομηνία: το Σεπτέμβριο 24ο, 2015 Πρότυπο: Pptd-135-NA       Το PPTD υποβάλλει σε φυγοκέντρωση είναι τοπ απαλλαγή, ερμητικός εξοπλισμός τύπων περάτωσης. Το υλικό τροφοδοτείται το τύμπανο μέσω του σωλήνα σίτισης στο ερμητικό περίβλημα περάτωσης στο πλαίσιο της δράσης του τομέα δύναμης φυγοκεντρωτών, η υγρός-φάση περνά μέσω του μέσου φίλτρων και απαλλαγμένη από τη μηχανή, ενώ το solid-phase υλικό διατηρείται μέσα στο τύμπανο και, αφότου σταματούν τη μηχανή, το υλικό απαλλάσσεται από την κορυφή. Ο φυγοκεντρωτής έχει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως την ομαλή λειτουργία, την εύκολη & κατάλληλη λειτουργία καθώς επίσης και διευθύνοντας τη σίτιση, την πλύση και την αφυδάτωση κάτω από την κατάσταση της ερμητικής περάτωσης, κ.λπ.   Πρότυπο flat-plate PPTD υποβάλλει σε φυγοκέντρωση έχει απελευθερωμένο του παραδοσιακού κρεμώντας τύπου υποστήριξης ποδιών και αντ' αυτού υιοθετεί flat-plate το αντίβαρο και το high-viscosity μειωτή δόνησης απόσβεσης για να απορροφήσει τη δόνηση. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί κανένα ίδρυμα.
1 2 3