ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD 86-512-56998960 centrifuges@vip.sina.com
PDSL Automatic Discharging Separator - Centrifuges 2 Stage Lanolin Purifier Separator

Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών

 • Υψηλό φως

  υποβάλτε τα συστήματα διήθησης σε φυγοκέντρωση

  ,

  η ανύψωση τσαντών υποβάλλει σε φυγοκέντρωση

 • Τύπος Μηχανής
  Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών
 • Αυτόματος βαθμός
  ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ
 • Βραβείο
  Μοναδικός στην Κίνα
 • Μη επεξεργασμένο προϊόν
  Εξάγοντας lanolin από τον καθαρισμό του νερού
 • Διαχωρισμός
  Στερεός-υγρός χωρισμός
 • Τύπος προϊόντος
  Εξοπλισμός χωρισμού
 • Υγειονομικός βαθμός
  GMP
 • ρουλεμάν
  SKF
 • Υλικό κύπελλων
  SS
 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
  Εύκολος και κατάλληλος
 • Τόπος καταγωγής
  ΚΊΝΑ
 • Μάρκα
  Peony
 • Πιστοποίηση
  ISO, CE
 • Αριθμό μοντέλου
  PDSL
 • Ποσότητα παραγγελίας min
  1
 • Συσκευασία λεπτομέρειες
  πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
 • Χρόνος παράδοσης
  45 ημέρες
 • Όροι πληρωμής
  TT, LC
 • Δυνατότητα προσφοράς
  100sets ανά μήνα

Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών

Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών

Περιγραφή

Lanolin είναι το καλύτερο λίπος πετρελαίου που στερείται από το φυσικό μαλλί. σήμερα, η μεγαλύτερη χώρα παραγωγός μαλλιού είναι Αυστραλία. Lanolin έχει τη μεγάλη χρήση στη καθημερινή ζωή μας, όπως ο πράκτορας προστασίας σκουριάς, το καλλυντικό, τα μέσα λίπανσης πρώτης θέσης κ.λπ., είναι κοντά - το προϊόν του εργοστασίου μαλλιού, αλλά αυτό είναι πολύ πολύτιμο. Το εργοστάσιο ελπίζει να πάρει περισσότερους και καθαρό lanolin για να πάρουν περισσότερο κέρδος, στο άλλο χέρι, πρέπει να χωρίσουν lanolin για να ανταποκριθούν στα περιβαλλοντικά πρότυπα αποβλήτων αποχέτευσης.

Αυτός ο αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής σειράς είναι ειδικός εξοπλισμός για τον καθαρισμό πετρελαίου. Είναι ο τύπος δίσκων με το συνεχή ψεκασμό απαλλάσσοντας με τη υψηλή ταχύτητα μέσω των ακροφυσίων περιβάλλει έξω. Λειτουργεί σταθερά, με την υψηλή αποδοτικότητα και τις κατάλληλες διαδικασίες, ασφαλής και αξιόπιστος για το χωρισμό.

Ο διαχωριστής χρησιμοποιείται ευρέως lanolin στο χωρισμό της λάσπης, για να χωρίσει lanolin 4% με κάποιο στερεό μίγμα για να εξαγάγει lanolin και recycly λίγο νερό. Ισχύει επίσης στο χωρισμό κάποιου παρόμοιου υλικού, όπως το φοινικέλαιο. Επεξεργαστείτε σήμερα, υπάρχει μόνο χωρισμός 2 σταδίων θα μπορούσε να καλύψει την απαίτηση να πάρει καθαρός ή περισσότερο lanolin.

Μετά από το χωρισμό, τα εθνικά πρότυπα είναι η περιεκτικότητα σε νερό στο πετρέλαιο είναι λιγότερο από 2%, αλλά μπορούμε να επιτύχουμε για 1%.

Αρχή χωρισμού

Το ρευστό μιγμάτων που υποβάλλεται σε επεξεργασία ταΐζεται στο κύπελλο από τη σίτιση του σωλήνα, κάτω από τα αποτελέσματα της φυγοκεντρικής δύναμης, των στερεών που έχει τη βαρύτερη πυκνότητα συλλέγει στον τοίχο κύπελλων, περιλαμβάνει τις μαρμελάδες και τις ακαθαρσίες, συλλεχθείσες στο διάστημα εκμετάλλευσης ιζημάτων. Μετά από λίγο, τα χωρισμένα στερεά εκτινάσσονται από το κύπελλο στον έλεγχο διαστημάτων PLC.The στα οποία de-πρέπει να πραγματοποιηθεί εξαρτάται από την ποιότητα του ρευστού μιγμάτων. De-περιλαμβάνει αυτόματο de-, συνολικό de-, μερικό de-. Κανονικά ο πελάτης δεν χρειάζεται συνολικός de-, τεθειμένο επάνω μερικό de-υπό τον όρο των αποτελεσμάτων αυτόματο de-είναι κακό. Το διάστημα μεταξύ μερικό de-δύο είναι μέχρι δύο λεπτά, και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κανονικό. Κατόπιν επανεγκαθιδρύστε το αυτόματο de-slugging διάστημα. Η ελαφρύτερη ροή προϊόντων (χαμηλή πυκνότητα) κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς των δίσκων στη μετάβαση στον ανώτερο διανομέα, το ελαφρύτερο προϊόν απαλλάσσεται από τη μηχανή από τη φυγοκεντρική αντλία. Κατά συνέπεια το ρευστό μιγμάτων είναι χωρισμένο καλά. Ο φυγοκεντρωτής υιοθετεί μόνος de-και τη φυγοκεντρική αντλία. Κατά συνέπεια η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για πολύ καιρό, να επιτύχει τα καλά αποτελέσματα χωρισμού σε μακροπρόθεσμο.
Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών 0

Προδιαγραφή

Πρότυπο

PDSL12000

Pdsl-1000

Pdsl-3000

Pdsl-400

Ικανότητα (λ/ω)

12000

1000

2500-3000

400

Δύναμη μηχανών (KW)

22

7.5

Καθαρός ζυγίστε (κλ)

1100

903

1430

230

Γενική διάσταση
Λ × W × Χ (ΧΙΛ.)

1700X1490X1780

1600×1400×1900

1000x812x1186

882x530x885

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ


Σχέδιο αναφοράς


Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών 1
Αυτόματος διαχωριστής απαλλαγής PDSL - φυγοκεντρωτές 2 σκηνικό Lanolin διαχωριστής εξαγνιστών 2

Εγγύηση

Το Peony υποβάλλει σε φυγοκέντρωση έχει αφιερωθεί στην παραγωγή των μηχανημάτων και των εξοπλισμών και την πραγματοποίηση της κατασκευής δυνατότητας, τη συνέχιση της καλύτερης ποιότητας και την παραγωγή του καλύτερου προϊόντος συγχρόνως. Είμαστε δεσμευμένοι να σας ανταμείψουμε με μια καλύτερη ποιότητα σε αντάλλαγμα για το ενδιαφέρον για και την πίστη μας προς. Θα κάνουμε το έπακρόν μας για το ένα περπατώντας προς τα εμπρός, βασισμένο στις άπειρες υπηρεσίες και την εμπιστοσύνη μας στους πελάτες.