Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦυγοκεντρικός διαχωριστής

Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου

καλής ποιότητας η καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για τις πωλήσεις
Στο στάδιο της παραγωγής, ήσαστε hotness για να με προσκαλέσετε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό σας. Εάν να έχε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις στο μέλλον, θα αγοράσω πάλι.

—— Mr.Hussain

Έχουμε χρησιμοποιήσει τη μηχανή σας, όλα είναι λεπτά. Κανένα θέμα στην ποιότητα ή τις μεταπωλήσεις, εσείς όλοι καλά.

—— Ο κ. Mustafa Kamal

Είναι η ευχαρίστησή μου να σας βρώ η αξιόπιστη επιχείρηση. Ο εξοπλισμός σας είναι πολύ καλός, σκέφτομαι ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη συνεργασία.

—— Mr.Neculcea

Είμαι Online Chat Now

Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου

Κίνα Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Peony
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: Pdsm20000-ΣΟ

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπα συσκευασίας για εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 100sets ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος Μηχανής: Microalgae η απομάκρυνση νερού υποβάλλει το διαχωριστή σε φυγοκέντρωση Τύπος: Απομάκρυνση νερού αλγών
Αυτόματος βαθμός: ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Υλικό κύπελλων: SS
Διαχωρισμός: Solid-liquid χωρισμός Τύπος προϊόντος: Εξοπλισμός χωρισμού
Φάση: φάση 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Εύκολος και κατάλληλος

Η πρότυπη αυτόματη φυγοκεντρική Microalgae διαχωριστών pdsm-ΣΟ απομάκρυνση νερού υποβάλλει το διαχωριστή σε φυγοκέντρωση

 

 

Συνοπτική εισαγωγή

 

Ο πρότυπος διαχωριστής pdsm20000-ΣΟ χρησιμοποιείται κυρίως για να αφαιρέσει το νερό και τα άλγη όπως Spirulina, τα πράσινα άλγη κ.λπ., που είναι πολύ λεπτό ακόμη και δεν μπορούν να είναι ορατά από το μάτι. Με υψηλό G-force κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, ο διαχωριστής θα μπορούσε να πάρει το υγρό συγκέντρωσης με τα άλγη για 10%. Η μηχανή υιοθετεί τον αυτόματο έλεγχο, έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αποδοτικότητας, της χαμηλής κατανάλωσης πετρελαίου, της κατάλληλης λειτουργίας και του οικονομικού κόστους συντήρησης. Η λάσπη απαλλάσσεται αυτόματα και πλήρως.
 
Η μηχανή είναι ένα είδος περιστροφικής μηχανής με τη υψηλή ταχύτητα, μετά από την ακριβή δυναμική εξισορρόπηση, μπορεί να τρέξει για μακροπρόθεσμο με τη χαμηλή δόνηση, ασφάλεια.
 
Το σχέδιο, το προϊόν και η αποδοχή προσαρμόζονται στα πρότυπα GB/T5745 «διαχωριστής δίσκων».

 
Θεώρημα χωρισμού: 


Το ρευστό μιγμάτων που υποβάλλεται σε επεξεργασία ταΐζεται στο κύπελλο από τη σίτιση του σωλήνα, κάτω από τα αποτελέσματα της φυγοκεντρικής δύναμης, αυτός στερεά που έχει τη βαρύτερη πυκνότητα συλλέγει στον τοίχο .it κύπελλων περιλαμβάνει τις μαρμελάδες και τις ακαθαρσίες, συλλεχθείσες στο διάστημα εκμετάλλευσης ιζημάτων. Μετά από λίγο, χωρισμένος soilds εκτινάσσεται από το κύπελλο στον έλεγχο του κιβωτίου ελέγχου. τα διαστήματα στα οποία de-πρέπει να πραγματοποιηθεί εξαρτώνται από την ποιότητα του ρευστού μιγμάτων. De-περιλαμβάνει αυτόματο de-, συνολικό de-, μερικό de-. 

 

Κανονικά ο πελάτης δεν χρειάζεται συνολικός de-, τεθειμένο επάνω μερικό de-υπό τον όρο των αποτελεσμάτων αυτόματο de-είναι κακό, το διάστημα μεταξύ μερικό de-δύο είναι μέχρι δύο λεπτά, και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κανονικό. Κατόπιν επανεγκαθιδρύστε το αυτόματο de-slugging διάστημα. Η ελαφρύτερη ροή προϊόντων (χαμηλότερη πυκνότητα) κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς των δίσκων στη μετάβαση στον ανώτερο διανομέα, το ελαφρύτερο προϊόν απαλλάσσεται από τη μηχανή από τη φυγοκεντρική αντλία. Κατά συνέπεια το ρευστό μιγμάτων είναι χωρισμένο καλά, ο φυγοκεντρωτής υιοθετεί μόνος de-και την κεντρομόλο αντλία. Κατά συνέπεια η μηχανή μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για πολύ καιρό, να επιτύχει τα καλά αποτελέσματα χωρισμού σε μακροπρόθεσμο. 

Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου
 
Κύριες τεχνικές παράμετροι

Πρότυπο

Ικανότητα
(Λ/ω)

Δύναμη μηχανών
(KW)

Απαλλαγή του τύπου

Πίεση παραγωγής του σαφούς υγρού
(MPA)

Καθαρό βάρος
(Κλ)

Γενική διάσταση
Λ × W × Χ (ΧΙΛ.)

Pdsm20000-ΣΟ 20000 22 Μεταβλητή απαλλαγή ικανότητας ≤0.2 1580 1479 × 1289 × 1583

 
 

Ειδοποίηση εγκατάστασης
 

1. Όταν εγκαταστήστε το διαχωριστή, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει αρκετό διάστημα γύρω από τη μηχανή για τη συντήρηση και την επισκευή του.
2. Το ίδρυμα πρέπει να είναι σταθερό, σχέδιο και ισοπέδωση.
3. Όλοι οι σωλήνες που συνδέουν με το διαχωριστή πρέπει να είναι εύκαμπτοι.
4. Το νερό λειτουργίας του διαχωριστή πρέπει να είναι μαλακό νερό, η πίεση του οποίου είναι μεταξύ 0.025MPa και 0.03MPa.
 
 
Σχέδιο αναφοράς

Αυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίουΑυτόματος υποβάλτε Microalgae συστημάτων φίλτρων σε φυγοκέντρωση την απομάκρυνση νερού υποβάλλει τα φίλτρα πετρελαίου

 

 

Εγγύηση

 

 Το Peony υποβάλλει σε φυγοκέντρωση έχει αφιερωθεί στην παραγωγή των μηχανημάτων και των εξοπλισμών και την πραγματοποίηση της κατασκευής δυνατότητας, τη συνέχιση της καλύτερης ποιότητας και την παραγωγή του καλύτερου προϊόντος συγχρόνως. Είμαστε δεσμευμένοι να σας ανταμείψουμε με μια καλύτερη ποιότητα σε αντάλλαγμα για το ενδιαφέρον για και την πίστη μας προς. Θα κάνουμε το έπακρόν μας για το ένα περπατώντας προς τα εμπρός, βασισμένο στις άπειρες υπηρεσίες και την εμπιστοσύνη μας στους πελάτες. 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Anita yuen

Τηλ.:: +8619951199985

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα