Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

καλής ποιότητας η καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για τις πωλήσεις
Στο στάδιο της παραγωγής, ήσαστε hotness για να με προσκαλέσετε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό σας. Εάν να έχε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις στο μέλλον, θα αγοράσω πάλι.

—— Mr.Hussain

Έχουμε χρησιμοποιήσει τη μηχανή σας, όλα είναι λεπτά. Κανένα θέμα στην ποιότητα ή τις μεταπωλήσεις, εσείς όλοι καλά.

—— Ο κ. Mustafa Kamal

Είναι η ευχαρίστησή μου να σας βρώ η αξιόπιστη επιχείρηση. Ο εξοπλισμός σας είναι πολύ καλός, σκέφτομαι ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη συνεργασία.

—— Mr.Neculcea

Είμαι Online Chat Now

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片 Εργοστάσιο Εργοστάσιο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Peony
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~550
Ετήσιες πωλήσεις : 35Million -40Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1990
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

Βασικές πληροφορίες


Η Co. μηχανημάτων Peony πόλεων Zhangjiagang, ΕΠΕ, που ιδρύεται ως ειδική παράγοντας επιχείρηση να χωρίσει τον εξοπλισμό το 2008, είναι ο γνωστοί κατασκευαστής και ο φορέας παροχής υπηρεσιών του χωρισμού και της διήθησης στην Κίνα. Peony που αφιερώνεται να λύσει solid-liquid, υγρού-υγρού προβλήματα χωρισμού για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο και την παροχή να χωρίσει και το φιλτράρισμα μηχανικών των προϊόντων με την κατάλληλη λειτουργία, την υψηλή αποτελεσματικότητα, την αξιόπιστη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία worldwidely. Όντας μια εταιρία ομάδας, Peony έχει 3 παράγοντας τις βάσεις στην Κίνα - Zhangjiagang, το Ναντζίνγκ και την πόλη Hangzhou.

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

 


 

Προϊόντα

Δεδομένου ότι ο επαγγελματικός προμηθευτής του χωρισμού και του φιλτραρίσματος του εξοπλισμού, παράγουμε το καλάθι υποβάλλει σε φυγοκέντρωση, αμύλου καραφών και διαχωριστών δίσκων γραμμή παραγωγής, και πωλεί το βοηθητικό εξοπλισμό όπως διευκρινίζει τον εξοπλισμό, τα φίλτρα, τις αντλίες, κ.λπ. Αυτές οι 25 σειρές για περισσότερα από 150 προϊόντα είναι μόνη ανάπτυξη Peony και έχουν επιτύχει το εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Εκείνοι οι προϊόντα και σχετικός βοηθητικός εξοπλισμός χρησιμοποιούνται ευρέως στη χημική ουσία, το πετρέλαιο, το φαρμακείο, τη μεταλλεία, τα τρόφιμα, τη βιομηχανία ποτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Είμαστε κύριοι των διάφορων ειδών επιθεώρησης και εξεταστικές εγκαταστάσεις με την αξία άνω των USD10million, τώρα, 16 πίνακες δοκιμής, εξεταστικό κέντρο 6920 εργαλείων, ακτίνα X που ανιχνεύουν τη μηχανή, δυναμική ισορροπώντας μηχανή υψηλής ταχύτητας, υπερηχητικές μηχανές ανίχνευσης ρωγμών, κ.λπ., είμαστε εξοπλισμένοι με την πλήρη δοκιμή, την επιθεώρηση, το σύστημα ελέγχου ανάλυσης, τις προηγμένες μηχανές δοκιμής και το simulative πίνακα δοκιμής συνθηκών εργασίας και το εξεταστικό σύστημα αυτόματου ελέγχου, το οποίο εγγυάται την έρευνα νέων προϊόντων μας, επεξεργαμένος την επικύρωση και την ποιότητα.

 

Είμαστε έντονα εξοπλισμένοι το robuste και ακριβείς μηχανές επεξεργασίας από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αγγλία και το εσωτερικό διάσημο εμπορικό σήμα μας, εδώ, θα επιθυμούσα να απαριθμήσω αρκετών από τους για την αναφορά σας.
Μηχανή TK6920 τρυπήματος και άλεσης αριθμητικού ελέγχου 200
Μηχανή TK6916 τρυπήματος και άλεσης αριθμητικού ελέγχου 160
Ιταλική μηχανή τρυπήματος και άλεσης αριθμητικού ελέγχου PAMA
80T CNC τόρνος
Τόρνος 40 Τ CNC
2.5m εύθυμα πηγαίνουν γύρω από τη μηχανή C525E
Z100 ακτινωτό τρυπάνι
Αριθμητική ελεγχόμενη κάθετη μηχανή άλεσης
Υποβρύχιο τέμνον κέντρο πλάσματος
CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο
 

Συγκομίσαμε το μεγάλο επίτευγμα αυτά τα έτη, και ο κύκλος εργασιών φθάνει σε 380million RMB μέσα
το έτος 2013, και αναμένουμε να πραγματοποιήσουμε 500million RMB το 2015.

 

Καλωσορίστε όλων που συμμετέχουν στο χωρισμό και τη διήθηση για να συνεργαστούν με μας, και ψάχνουμε επίσης τους καταρτισμένους παγκόσμιους πράκτορες για να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία και εμπορευόμαστε βαθιά.

 

 

Παγκόσμιο δίκτυο

Τα προϊόντα μας έχουν διαδώσει σε όλο τον κόσμο και εφαρμόζονται πέρα από από 35 χώρες και περιοχές, παραδείγματος χάριν, την Αμερική, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία κ.λπ. Για να παρέχουμε την εύκαμπτη και καταρτισμένη τεχνική υπηρεσία για να επιλύσουμε οποιοδήποτε ζήτημα συντήρησης σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα πιθανό, τώρα έχουμε καθιερώσει τους πράκτορες σε πολλές χώρες όπως η Βραζιλία, η Κολομβία, η Λατινική Αμερική, το Μπανγκλαντές, η Νοτιοανατολική Ασία, κ.λπ.

 

Ανταμοιβή κοινωνίας

Το Peony στη δραστηριότητα φιλανθρωπίας, επιχορηγούμε μερικούς φτωχούς σπουδαστές για να τελειώσουμε το σχολείο και δοκιμάζουμε στην οργάνωση μερικών αρχικών για να ανατροφοδοτήσουμε την κοινωνία, με το παρόν έγγραφο, απευθυνόμαστε σε όλους τους ανθρώπους για να εισαγάγουμε στη δραστηριότητα φιλανθρωπίας, τεχνικές αλλαγές καινοτομίας ο κόσμος, η αγάπη αγκαλιάζει τον κόσμο!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG CITY PEONY MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Gu

Τηλ.:: 0086-512-56998960,18921953667

Φαξ: 86-512-58797983

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)