Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
καλής ποιότητας η καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για τις πωλήσεις
Στο στάδιο της παραγωγής, ήσαστε hotness για να με προσκαλέσετε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό σας. Εάν να έχε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις στο μέλλον, θα αγοράσω πάλι.

—— Mr.Hussain

Έχουμε χρησιμοποιήσει τη μηχανή σας, όλα είναι λεπτά. Κανένα θέμα στην ποιότητα ή τις μεταπωλήσεις, εσείς όλοι καλά.

—— Ο κ. Mustafa Kamal

Είναι η ευχαρίστησή μου να σας βρώ η αξιόπιστη επιχείρηση. Ο εξοπλισμός σας είναι πολύ καλός, σκέφτομαι ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη συνεργασία.

—— Mr.Neculcea

Είμαι Online Chat Now

ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Peony
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~550
Ετήσιες πωλήσεις : 35Million -40Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1990
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

Πωλήσεις & υπηρεσία


Με πάνω από 20 έτη εμπειρίας εξαγωγής, ήδη έχουμε χτίσει ένα σύστημα του μάρκετινγκ, της υπηρεσίας πωλήσεων και μεταπωλήσεων, το οποίο θα μπορούσε να παρέχει την καλή και άριστη ενσωματωμένη λύση εφαρμοσμένης μηχανικής για τη βιομηχανική και περιβαλλοντική εφαρμογή. Είμαστε ικανοί για να εκτελέσουμε ολόκληρο ένα πρόγραμμα προκειμένου να δοθεί η λύση προς την επίτευξη των αναγκών και των ικανοποιήσεων πελατών. Έχουμε ήδη τους πράκτορες στις διαφορετικές χώρες για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρες και υψηλότερες υπηρεσία και τη συντήρηση. Εν τω μεταξύ, ψάχνουμε τις ευκαιρίες να συνεργαστούμε με τους πιό καταρτισμένους πράκτορες στις περισσότερες χώρες και περιοχές. Τώρα η δύναμή μας είναι οι απέραντες τεχνικές γνώσεις μας και η εμπειρία μας που αποκτιούνται κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Κατά συνέπεια, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία.

 

Προγραμματίζουμε στην οργάνωση κάποιο κέντρο maintaince ή συνεργαζόμαστε με τον τοπικό μετά από το κέντρο πωλήσεων για να παρέχουμε τη στενή υπηρεσία μας.

 

7*24 techincal υποστήριξη ωρών δωρεάν.

 

Τα άφθονα ανταλλακτικά στο απόθεμα, ημέρες 2working είναι διαθέσιμα στη θέση σε σας αν είναι απαραίτητο.

 

Ο cOem και ο ODM και οι δύο παρέχονται.

 

Έχουμε προωθήσει τις μηχανές επεξεργασίας εισαγωγών για να εγγυηθούμε την ακρίβεια των μερών. Έχουμε δοκιμάσει τις ομάδες μηχανικών για να επιλέξουμε το κατάλληλο πρότυπο υποβάλλουμε σε φυγοκέντρωση. Έχουμε την προστασία πιστοποιητικών λειτουργίας εξειδικευμένων εργατών η εργασία. Επιπλέον, έχουμε τις καινοτόμες έννοιες σχεδίου.

 

Κατά τη διάρκεια του συνεχούς sevelopment της, η επιχείρηση Peony έχει καθιερώσει ένα τέλειο σύγχρονο επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης με τους βελτιστοποιημένους πόρους, το λογικό συντονισμό, το ακριβές labordivision και την ενοποιημένη συνεργασία όλων των οργανώσεων στην επιχείρηση, που διαμορφώνει μια αποτελεσματικά χρησιμοποιημένη Ομάδα Διοίκησης. Το τέλειο σύστημα και το ιδιαίτερα αποδοτικό και ακριβές σύστημα λειτουργίας είναι το στερεό ίδρυμα για την υγιή διοικητική απόφαση και σταθερή ανάπτυξη επιχείρησης της επιχείρησης. Η επιχείρηση ανοίγεται σε όλα τα ταλέντα με την προώθηση του μηχανισμού ανταγωνισμού «τον ταλαντούχο μόνο, αρμένος τις μετριότητες " προκειμένου να το κρατήσει σφριγηλό.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Gu

Τηλ.:: 0086-512-56998960,18921953667

Φαξ: 86-512-58797983

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)