Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
καλής ποιότητας η καράφα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση για τις πωλήσεις
Στο στάδιο της παραγωγής, ήσαστε hotness για να με προσκαλέσετε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό σας. Εάν να έχε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε απαιτήσεις στο μέλλον, θα αγοράσω πάλι.

—— Mr.Hussain

Έχουμε χρησιμοποιήσει τη μηχανή σας, όλα είναι λεπτά. Κανένα θέμα στην ποιότητα ή τις μεταπωλήσεις, εσείς όλοι καλά.

—— Ο κ. Mustafa Kamal

Είναι η ευχαρίστησή μου να σας βρώ η αξιόπιστη επιχείρηση. Ο εξοπλισμός σας είναι πολύ καλός, σκέφτομαι ότι μπορούμε να κρατήσουμε τη συνεργασία.

—— Mr.Neculcea

Είμαι Online Chat Now

ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD
公司图片

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Peony
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~550
Ετήσιες πωλήσεις : 35Million -40Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1990
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Identification: Councilor member of the National separator machinery guild
Processing equipments: Imported from Italy,Germany,etc

Τα μηχανήματα Peony είναι το υποκατάστημα της ομάδας CSSC που καθιέρωσε το 1958, και είναι δημόσια επιχειρήσεις με την περιοχή εργασίας 65000m2, μετά από την οικονομική ανάπτυξη, peony ιδρύεται το 2008. , ως επιχείρηση πωλήσεων για την ομάδα CSSC.

 

Η επιχείρηση επιμένει πάντα στην οδήγηση τεχνολογίας. Το διαδοχικό κεφάλαιο έχει επενδυθεί στην αναδημιουργία εξοπλισμού, εισαγωγή τεχνολογίας προόδου, που διαμορφώνει ένα περιεκτικό σύγχρονο σύστημα παραγωγής στο χυτήριο, μεταλλουργία, συγκεντρώνει, επιθεωρεί και εξετάζει. Όλα αυτά κρατούν το περιεχόμενο τεχνολογίας των προϊόντων, της τεχνικών διαδικασίας και της δυνατότητας δοκιμής πάντα σε ένα καλό πλεονέκτημα στη βιομηχανία του.

 

Η επιχείρηση παίρνει πάντα τη ζήτηση στην αγορά ως οδηγό. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με την τάση απαίτησης και αγοράς πελατών. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει συνολικές 16 σημαντικές σειρές με περισσότερα από 60 προϊόντα προδιαγραφών. Όλα τα προϊόντα είναι προσαρμόζονται αυστηρά στα εθνικά πρότυπα τεχνολογίας και έτσι έχουν απολαύσει ένα καλό μερίδιο και των εσωτερικών και υπερπόντιων αγορών καθώς επίσης και της καλής φήμης.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών, τα πρότυπα συμπεριφοράς και οι κανόνες των υπαλλήλων βελτιώνονται συνεχώς, και η διοίκηση επιχειρήσεων κινείται προς ένα επιστημονικό, τυποποιημένο και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα, η επιχείρησή μας έχει ένα ενδεχόμενο των καλά εκπαιδευμένων υπαλλήλων που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για τη σύγχρονες διοίκηση επιχειρήσεων και την παραγωγή, θέτοντας σταθερά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεχούς ανάπτυξής της, η επιχείρηση Peony έχει καθιερώσει ένα τέλειο σύγχρονο επιχειρηματικό σύστημα διαχείρισης με τους βελτιστοποιημένους πόρους, λογικός συντονισμός, το ακριβές τμήμα εργασίας και η ενοποιημένη συνεργασία όλων των οργανώσεων, διαμορφώνοντας μια αποτελεσματικά χρησιμοποιημένη Ομάδα Διοίκησης. Το τέλειο σύστημα και το ιδιαίτερα αποδοτικό και ακριβές σύστημα λειτουργίας είναι το στερεό ίδρυμα για την υγιή διοικητική απόφαση και σταθερή ανάπτυξη επιχείρησης της επιχείρησης. Η επιχείρηση ανοίγεται σε όλα τα ταλέντα με την προώθηση του μηχανισμού ανταγωνισμού «τον ταλαντούχο μόνο, αρμένος τις μετριότητες " προκειμένου να το κρατήσει σφριγηλό.

 

Με την ενσωμάτωση της διαχείρισης και των βελτιστοποιημένων προϊόντων, Penoy πραγματοποιεί την έγκαιρη και γρήγορη διανομή μέσω της σύγχρονης αλυσίδας πληροφοριών αποθήκευσης, συσκευασίας και διοικητικών μεριμνών για να ικανοποιήσει τη ζήτηση στην αγορά.

 

Μετά από πολλά έτη ανάπτυξης, Peony έχει συσσωρεύσει έναν μεγάλο αριθμό ταλέντων και άφθονης εμπειρίας και έχει προσελκύσει πολλούς στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες με το επαγγελματικό tehchnology και την έξοχη ποιότητα. Το Peony συνεχίζει στη μεταφορά το πνεύμα του industriousness, της επιχείρησης, της καινοτομίας και της καλής πίστης. Τα ποιοτικά προϊόντα μας πωλούνται καλά σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τη βαθιά εύνοια από τους χρήστες μας στις διεθνείς αγορές.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHANGJIAGANG PEONY MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Alice Gu

Τηλ.:: 0086-512-56998960,18921953667

Φαξ: 86-512-58797983

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)